torsdag den 3. maj 2012

Prøver, gamle elever, søskende...

"For at skrive, må man være forberedt på at stå overfor det skrækindjagende spektrum af kedsomhed" - John Green, Vlogbrothers

Jeg tror jeg har lidt problemer med det med kedsomheden. Men nu vil jeg tage mig sammen.

I den forgange weekend var det gamle elevers dag.
Det var en lørdag, hvor vi stod op klokken 8 og gjorde rent til eleverne ankom klokken 11, for så at gemme os til de tog hjem klokken 5.
Det var dog en hyggelig dag, hvor vi små putter gik og klemte os op af hinanden, for ikke at møde gamle elever alene. DE ER SKRÆMMENDE!

I den weekend havde jeg også min søster på besøg. Hun går i 8. klasse, og skal derfor stille og roligt til at overveje noget med efterskole. Hun har kigget på et par stykker, men jeg synes, at hun skulle herned og prøve efterskolelivet af. Og det kom hun så også, efter et cirkus af transport.
Hun var hernede og deltog i alle aktiviteter, og jeg tror, at hun var rigtig glad for det. I hvert tilfælde var hun ikke glad for at skulle hjem igen om søndagen.

Og så er der prøver i dag. Jeg er 10. klasser, og skal derfor "kun" op i Skriftligt Dansk, Tysk,  Matematik og Engelsk. Det er jo ikke uoverkommeligt, og jeg fryder mig da også over, at jeg fik 9. klasse klaret sidste år.
I dag står den på dansk, og underligt som det måske lyder, så glæder jeg mig lidt.

I tirsdags arrangerede elevrådet "Ko-Fodbold" som er fodbold med kopper for øjenene. Det var en kontaktgruppedyst om "Den gyldne Støvle", et meget fesent trofæ, som udloddes til vindere af kontaktgruppedyster, og siden vi kun har haft 3 eller 4 i løbet af året, synes elevrådet, at vi ville arrangere noget. Det blev en super success, og rigtig, rigtig sjovt.

Jeg ved ikke, hvad der ellers er at fortælle. Hele året har jeg gået og udsat et langt indlæg om hestelinien på skolen, da jeg ikke rigtig synes jeg snakker synderligt meget om den. Men nu kender jeg selvfølgelig ikke mit publikum, så skriv, hvad i gerne vil høre om her den sidste tid, og så skal jeg gøre mit bedste for at opfylde det.

Glade, Dæjlige Solskinsdage (Copyright Kontaktlærer Ann),
@Lærke

2 kommentarer:

  1. Jeg behøver ikke noget langt indlæg om heste, selvom de da er søde ;-) Så længe du bare skriver om efterskolelivet, som du jo gør, så er jeg glad. Måske, har du nogle valgfag? og mere af hvad man laver uden for "skoletid"?
    Fed blog!

    SvarSlet
  2. Jeg kunne godt tænke mig et indlæg om hestelinien, men det er vist også kun fordi jeg er en lille nørd. Jeg kunne mest af alt tænke mig et indlæg om det faglige niveau - undervisningens kvalitet, og sådan. Det, og så et indlæg om hestelinien. Men selvfølgelig er det dig der er blogger, dig dre bestemmer. :)

    SvarSlet