onsdag den 5. oktober 2011

Sygdom, Frafald, Kæledyr, Indsamling, Fødselsdag...

Dette indlæg kommer til at indeholde en masse emner, der burde være delt over flere indlæg, men prøv at følge med alligevel.

Sygdom på efterskole - en virkelig ond ting. Jeg lå selv syg, dagen efter min fødselsdag. Øv, det er altså bare kedeligt, når man ligger på sit værelse og har det skidt, og samtidig hører folk fjolle og grine. :-( Så et godt råd: Lig dig kun syg hvis du VIRKELIG er syg. Prøv at klare det så længe du kan ind i dagen.

Frafald - Min lille bitte efterskole på (i starten) 49 mennesker er svundet en del. Vi er i skrivende stund 46, og i går stoppede den seneste. Og der er garanteret flere i horisonten. Det svære ved at folk stopper er, at det påvirker fællesskabet, selv hvis man kun har gået her i et par dage. Resten vil altid undre sig over, om det mon var dem, om man kunne have gjort noget...
Selvfølgelig er det nemmere, hvis man ikke har gået på skolen så længe. Men når der stopper en, som der har gået på skolen siden starten tager det hårdere på fællesskabet.
Min pointe med at fortælle dette er, at man skal tænke sig om, når man vælger efterskole. ER det virkelig noget man vil, hele året? Citat min kloge forstander: "Gør det til et mål at fuldføre året". Det er rigtig vigtigt, for der er et fællesskab, der kommer til at savne nogen, hvis der er nogen der tager hjem for evigt.

Kæledyr - På en lidt gladere tone, så har Vesterhavet (mit awesome hus, og det mest awesome hus på efterskolen) anskaffet sig et kæledyr. Jeg har PT ingen billeder, men de skal nok komme. Vores "kæledyr" er en edderkop, der bor i et nutellaglas. Bare rolig, vi passer, plejer og forkæler den. I dag skiftede vi fx sand i nutellaglasset, og i går fangede vi et flyvende stankelben. Ederkoppen er nok 5 cm fra ben til ben, så den er ret stor. Han hedder Hannibal Børge Vesterhav.

Indsamling - Vi deltog som efterskole i Røde Kors indsamlingen i Søndags - på min roomies fødselsdag, dagen efter jeg havde, og den dag jeg blev syg. Jeg var som sagt ikke med, men jeg synes det er fedt, at skolen vil være med til sådan noget. Det var et obligatorisk arrangement for dem der blev i weekenden.

Fødselsdag - Den 1 oktober havde jeg fødselsdag (min roomie havde den 2). Jeg havde en rigtig hyggelig dag, hvor min far kom forbi med gaver og min moster og onkel kom på besøg. Jeg blev rigtig forkælet af mit hus, og slap nærmest for staldvagt. det var super duper hyggeligt, og jeg anbefaler alle (kommende) elever der kan, at holde deres fødselsdag på skolen.

Det var faktisk alle de ting jeg lige kunne komme i tanke om skulle med, jeg håber ikke det har været forvirrende.
- Åh jo, næste gang jeg skal klippes skal det være kortere end det er nu - inspireret af efterskolen.

1 kommentar: